Hej!

Vi heter Josef och Maria Sjöberg med sönerna Emanuel, Nathanael, Samuel och Daniel. Vi kommer ursprungligen från Dalarna/Värmland, men har bott i området sedan 2001. Vi äger Vekhyttegården sedan våren 2017. Vi ser fram emot att träffa er!

Hoppas att ni ska trivas hos oss!

Vekhyttegårdens historia

Vekhyttegården har en lång historia av lägerverksamhet i olika former. Huvudbyggnaden byggdes på 50-talet och har sedan dess haft många besökare. Allt ifrån barnläger, husmodersläger och konferenser. På senare tid har gården ägts av Salemförsamlingen i Mullhyttan men verksamheten har inte varit så stor.

Under 2017 skedde ett ägarbyte, då gården övergick i privat regi. Vi, Josef & Maria Sjöberg, är medlemmar i Salemförsamlingen, så kopplingen finns fortfarande kvar. Och vi vill att gården i möjligaste mån ska användas som den var tänkt. Därför välkomnar vi församlingar, bönegrupper och kristna organisationer att höra av sig om man är i behov av en plats att vara på för ett läger, konferens eller annan samling.

Bilden till vänster är från ett läger på 50-talet. Många har tillbringat somrar här, som barn eller senare i livet. Vi har gästböcker sparade som vittnar om en intensiv tid.

 

Vekhyttegården genom historien

Här kommer snart bilder från Vekhyttegårdens historia!